Groentewok

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten: voor 4 personen

1 ui
2 wortelen
1/2 rode paprika
100g sojascheuten
100g champignons
3 eieren
4 eetlepels sojasaus
2 eetlepels olie
50ml water
Peper, bieslook, currykruiden

Bereiding:

Snij de groenten in juliennereepjes (de champignons in kwartjes). Doe een eetlepel olie in een pan en stoof de ui, paprika en wortelen aan. Voeg even later ook de champignons en de sojascheuten toe. Voeg daarna de sojasaus toe en laat dampen. Kruid met peper en curry.
Breek de eieren, meng ze in een kom met het water en kruid af met peper. Doe de andere eetlepel olie in een pan en bak een omelet van de eieren. Wanneer afgekoeld, rol ze op en snij in fijne reepjes. Voeg ze daarna bij de groenten en meng. Werk het geheel af met bieslook.